Lifecoaching

Wat is Lifecoaching?
Coaching bestaat uit gesprekken en opdrachten die samen een doelgericht proces vormen. Het doel is het beter begrijpen van je eigen persoonlijkheid en helpt je bij het verbeteren van je prestaties en je kwaliteit van leven. Je leert daarmee meer balans en geluk te vinden en het leven te accepteren zoals het zich aandient en daarin de schoonheid te ontdekken.

Hoe starten we?
In ons eerste gesprek bespreken jouw doelstellingen die je met mijn coaching wil bereiken. Dit vormt de basis van onze gesprekken waarbij ik je begeleid en ondersteun. We bespreken een plan van aanpak, zodat voor jou helder is wat de weg is naar het vinden van de oplossing.

Jij bent je eigen expert!
Ik ben opgeleid om te luisteren, te observeren en mijn aanpak aan te passen aan jouw individuele behoeften. Het uitgangspunt is dat jij het beste uit jezelf haalt en jouw zelflerend, zelfsturend en zelfoplossend vermogen verhoogt, met uiteindelijk de gewenste resultaten als effect. Je laat je daarbij leiden door jouw talenten, waarden en ambities.

Graag nodig ik je uit voor een persoonlijke kennismaking, zodat je zelf kunt ervaren wat Lifecoaching is en hoe het óók jou kan helpen in je leven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blue Captcha Image
Vernieuwen

*