Meditatie cd

Meditatie CD part 1

Binnenkort verschijnt de eerste release van mijn Meditatie CD!

Tijdens de groepslessen die ik geef blijkt steeds vaker behoefte te zijn om de geleerde technieken ook thuis na te kunnen luisteren. Dat inspireerde mij om zelfstandig een CD uit te brengen, niet slechts voor leerlingen maar ook voor andere beginners die meditatie en mindfulness al langer op hun verlanglijstje hebben staan. Daarmee is het eenvoudig om te ervaren hoe een meditatie in de praktijk klinkt en welke uitwerking het heeft op je welzijn. De eerste CD staat dan ook in het teken van korte en eenvoudige basismeditaties met een ingebouwde veilige ‘verdieping’ om het geheel verantwoord te maken voor iedere luisteraar.

Uiteraard is het ook mogelijk om een voor jou op maat gemaakt en persoonlijke meditatie te maken die je op elk gewenst moment en plaats kunt luisteren op je mobiel, I-pod of laptop. Deze Meditatie op Maat® werd inmiddels door velen hoog gewaardeerd en wordt vanwege het persoonlijke karakter als zeer prettig en doeltreffend ervaren.

Schrijf je nu alvast in voor de Meditatie CD part 1 en betaal bij voorinschrijving slechts € 19,95 inclusief BTW.  Je kunt de bestelling doen door inschrijving via het aanmeldingsformulier of stuur een mail naar info@pranergy.nl

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blue Captcha Image
Vernieuwen

*